Om Företaget

HTM

Jag som driver företaget heter Lena Öfvergren och är utbildad och diplomerad Naturhälsopedagog (KY 2 år). Det innebär att jag jobbar med friskvård och rehabilitering med naturen som resurs. Urval från andra kurser jag läst: Kultur och Bildpedagogik 55 p (Hig),
Miljö 1 år (Fh), Viltvårdsbiologi 10p, (umu), Projektledning 10p (umu), och div hantverkskurser. Jag arbetar också som vårdbiträde på äldreboende.

Företaget startades upp 2005 med uppdrivning och försäljning av trädgårdsväxter. Nu har detta utökats med hälsoarbete, kursverksamhet och boende.

Hälsa – Tänka nytt

Ett av målen hos oss är att du som söker hit ska ges möjlighet att hitta någonting nytt, en ny egen stig som med tiden kan blir bredare och kanske göra dig friare i tanken för att kunna bibehålla och förbättra din hälsa. Den stigen kan starta ute i skogen på en stubbe eller i ett arbete som handen utför, vare sig det är måleri, broderi, trädgårdsarbete, eller i grupparbete/ personliga samtal. Se KURSER.

Naturen

Att vara ute i naturen är en rogivande och hälsosam aktivitet, att sitta vid brasan och småprata – grilla en korv eller den nyss uppdragna fisken, lyssna på storlommen i skymningen. Kanske tar du med bärhinken eller kameran. Du kan hyra båt och ro ut och se solen gå ner över sjön och känna dig delaktig i naturen. Se mer under BOENDE.

Bara vara

Du kan ”bara vara” (mycket bra hälsoaktivitet, rekommenderas), i skogen, i trädgården, på sjön eller sitta på altanen och läsa/skriva/brodera/måla bara fantasin sätter gränsen. Se BOENDE

Kurs

Lära dig något nytt om dig själv och andra eller prova på ett hantverk – se erbjudanden under KURSER

Vi syns väl?

Välkommen!

Kommentarer inaktiverade.